Βρετανία: Η αστυνομία συνέλαβε και ανακρίνει έναν άντρα για την εξαφάνιση ενός πεντάχρονου κοριτσιού στην Ουαλία - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΚΟΣΜΟΣ 

Βρετανία: Η αστυνομία συνέλαβε και ανακρίνει έναν άντρα για την εξαφάνιση ενός πεντάχρονου κοριτσιού στην Ουαλία

Η βρετανική αστυνομία που ερευνά την υπόθεση εξαφάνισης την Δευτέρα ενός πεντάχρονου κοριτσιού στην Ουαλία συνέλαβε και ανακρίνει έναν άντρα, κάτοικο της περιοχής.

Η Εϊπριλ Τζόουνς έκανε ποδήλατο με μια φίλη της κοντά στο σπίτι της στη μικρή πόλη Μακάινλετ το πρωί της Δευτέρας. Τελευταία φορά την είδαν να ανεβαίνει σε ένα αυτοκίνητο και να χάνεται.

Εκατοντάδες εθελοντές έσπευσαν να βοηθήσουν την αστυνομία στις έρευνές της στην ύπαιθρο γύρω από την πόλη, αλλά μέχρι τώρα δεν έχει βρεθεί κανένα ίχνος του παιδιού.

Ειδικές αστυνομικές μονάδες με εκπαιδευμένα σκυλιά συνεργάζονται με συνεργεία διάσωσης και άντρες του λιμενικού που ήδη έχουν ερευνήσει τις όχθες του ποταμού Ντέβι. Προς το παρόν, είναι δύσκολο να ερευνήσουν και τμήμα του ποταμού, ο οποίος έχει πλημμυρίσει.

Η αστυνομία ελέγχει επίσης τις πληροφορίες για το όχημα στο οποίο επιβιβάστηκε η 5χρονη, αλλά και τις κάμερες ασφαλείας.

Ο επικεφαλής της αστυνομίας Ρεγκ Μπίβαν δήλωσε πως ο 46χρονος άντρας εξακολουθεί να κρατείται και θα ανακριθεί και πάλι αργότερα σήμερα.

Ο άντρας αυτός συνελήφθη στον αυτοκινητόδρομο Α487 βόρεια του Μακάινλετ, επειδή το αυτοκίνητό του έμοιαζε με αυτό που σύμφωνα με τις περιγραφές οδηγούσε ο άγνωστος που απήγαγε την μικρή.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ