Ιταλία: «Η ανάκαμψη θα φανεί μόνον το 2015», λέει ο Τζόρτζιο Σκουίντσι, πρόεδρος της ιταλικής Ένωσης Βιομηχάνων - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΚΟΣΜΟΣ 

Ιταλία: «Η ανάκαμψη θα φανεί μόνον το 2015», λέει ο Τζόρτζιο Σκουίντσι, πρόεδρος της ιταλικής Ένωσης Βιομηχάνων

«Το 2013 δεν θα υπάρξει πραγματική ανάκαμψη, πέρα από μια βελτίωση προς το τέλος του χρόνου. Θα ήμουν έτοιμος να βάλω την υπογραφή μου, αν μου εγγυώνταν πραγματική ανάκαμψη το 2015», δήλωσε ο πρόεδρος της Ένωσης Βιομηχάνων Τζόρτζιο Σκουίντσι.

«Το όνειρό μου είναι να καταφέρουμε να κερδίσουμε ένα 10% σε ότι αφορά τη ανταγωνιστικότητά μας έναντι της Γερμανίας», συνέχισε ο Σκουίντσι, συμπληρώνοντας: «με ποιο τρόπο; Εργαζόμενοι περισσότερο».

Ο Πρόεδρος της Ένωσης Βιομηχάνων Ιταλίας Confindustria πρόσθεσε, τέλος, ότι «τάσσεται υπέρ της καταπολέμησης της φοροδιαφυγής, αλλά, για την επίτευξη του στόχου δεν αρκούν οι έρευνες, χρειάζονται κίνητρα που να βοηθήσουν στο να έρθει στην επιφάνεια η παραοικονομία, η οποία αλλοιώνει την ανταγωνιστικότητα».

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ