Αυστραλία: Εκδήλωση προς τιμή του υπουργού Μετανάστευσης και Υπηκοότητας Κρις Μπόουεν - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΚΟΣΜΟΣ 

Αυστραλία: Εκδήλωση προς τιμή του υπουργού Μετανάστευσης και Υπηκοότητας Κρις Μπόουεν

Εκδήλωση προς τιμή του υπουργού Μετανάστευσης και Υπηκοότητας της Αυστραλίας Κρις Μπόουεν, διοργανώνει το Γενικό Προξενείο της Ελλάδας στη Μελβούρνη, σε συνεργασία με την Ελληνική Ορθόδοξη Κοινότητα Μελβούρνης και Βικτόριας, την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2012, στο οίκημα της Κοινότητας.

Η εκδήλωση πραγματοποιείται με την ευκαιρία της έναρξης των διαπραγματεύσεων για την υπογραφή διακρατικής συμφωνίας, μεταξύ Αυστραλίας και Ελλάδας, που θα επιτρέπει σε επισκέπτες να εργάζονται.

«Με μεγάλη μας χαρά θα υποδεχθούμε τον υπουργό Μετανάστευσης και Υπηκοότητας Κρις Μπόουεν στο οίκημα της ιστορικής Κοινότητάς μας,» δήλωσε ο πρόεδρος της Κοινότητας Βασίλης Παπαστεργιάδης, ο οποίος πρόσθεσε:

«Είναι τιμή μας που ο κ. Μπόουεν θα βρεθεί κοντά μας και ιδιαίτερα σε μια περίοδο όπου έχουν αρχίσει οι συνομιλίες για την υπογραφή της διακρατικής συμφωνίας, για την τουριστική βίζα με δικαίωμα εργασίας. H επανέναρξη των συνομιλιών, που έγινε με την ενθάρρυνση και της Κοινότητάς μας, είναι μια ακόμη ένδειξη των ισχυρών ιστορικών, πολιτικών, κοινωνικών και οικονομικών δεσμών των δύο χωρών. Η επίσκεψη του κ. Μπόουεν επιβεβαιώνει τη συνέχιση και ενδυνάμωση των δεσμών αυτών και αποτελεί αναγνώριση της συμβολής της ελληνικής παροικίας στην πολυπολιτισμική κοινωνία της Αυστραλίας. Ελπίζουμε η υπογραφή της συμφωνίας να γίνει σύντομα».

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ