Καναδάς: Στο αμερικανό σκηνοθέτη Ντέιβιντ Ράσελ το πρώτο βραβείο στο φεστιβάλ του Τορόντο - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΚΟΣΜΟΣ 

Καναδάς: Στο αμερικανό σκηνοθέτη Ντέιβιντ Ράσελ το πρώτο βραβείο στο φεστιβάλ του Τορόντο

Ο αμερικανός σκηνοθέτης Ντέιβιντ Ράσελ κέρδισε το πρώτο βραβείο στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο με την ταινία Silver Linings Playbook.

Η ταινία στην οποία πρωταγωνιστούν ο Μπράντλει Κούπερ και η Τζένιφερ Λόρενς κέρδισε το βραβείο κοινού μεταξύ 372 συμμετοχών από 72 χώρες. Η ταινία επιλέχθηκε μεταξύ πολύ μεγάλου συναγωνισμού και άφησε πίσω της, ταινίες όπως το Argo του Μπεν Άφλεκ και το The Master του Τόμας Αντερσον.

Ο Κούπερ στην ταινία υποδύεται έναν δάσκαλο ο οποίος περνά δύσκολες στιγμές αφότου τον εγκαταλείπει η σύζυγός του, και αναγκάζεται να επιστρέψει στο πατρικό του σπίτι όπου ζουν οι γονείς του, τους οποίους υποδύονται η Τζάκι Γουέβερ και Ρόμπερτ ντε Νίρο.

Στη γενέτειρά του, συναντά μια περίεργη χήρα η οποία συμφωνεί να τον βοηθήσει να κερδίσει ξανά τη σύζυγό του, αλλά με αντάλλαγμα... μια χάρη.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ