Στην Ισλανδία την Κυριακή η κύπρια υπουργός Εξωτερικών για την ενταξιακή πορεία της χώρας - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΚΟΣΜΟΣ 

Στην Ισλανδία την Κυριακή η κύπρια υπουργός Εξωτερικών για την ενταξιακή πορεία της χώρας

Η Υπουργός Εξωτερικών της Κύπρου Ερατώ Μαρκουλλή θα επισκεφθεί αύριο την Ισλανδία για να συζητήσει την ευρωπαϊκή προοπτική της χώρας.

Η κυρία Μαρκουλλή, υπό την ιδιότητά της ως προεδρεύουσας του Συμβουλίου Γενικών Υποθέσεων, υπεύθυνης για θέματα διεύρυνσης, θα έχει διαδοχικές συναντήσεις με αξιωματούχους της Ισλανδίας, κατά τη διάρκεια των οποίων θα συζητηθεί εκτενώς η ενταξιακή πορεία της χώρας.

Κατά την διήμερη επίσκεψή της, η κύπρια υπουργός θα συναντήσει την Πρωθυπουργό της χώρας και τον Ισλανδό ομόλογό της.

Στο επίκεντρο των συζητήσεων των δυο υπουργών θα βρίσκεται η σημασία που αποδίδει η Κυπριακή Προεδρία του Συμβουλίου της Ε.Ε. στη διεύρυνση της Ε.Ε. και ιδιαίτερα στην ώθηση της ευρωπαϊκής προοπτικής της Ισλανδίας.

Η κυρία Μαρκουλλή θα συναντηθεί επίσης με τον Υπουργό Βιομηχανίας και Καινοτομίας, τον Επικεφαλής της Αντιπροσωπείας της Ε.Ε. στην Ισλανδία, και με τα μέλη της Επιτροπής Εξωτερικών Σχέσεων του Κοινοβουλίου της Ισλανδίας.

(ΑΠΕ - ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ