Καλαμάτα: Σύλληψη 34χρονου Ρομά που έκλεβε κοσμηματοπωλεία - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΕΛΛΑΔΑ 

Καλαμάτα: Σύλληψη 34χρονου Ρομά που έκλεβε κοσμηματοπωλεία

Εξιχνιάστηκαν από την ασφάλεια Καλαμάτας, δύο περιπτώσεις ληστείας και μία περίπτωση κλοπής σε κοσμηματοπωλεία, με δράστη έναν 34χρονο Ρομά.

Ειδικότερα, ο 34χρονος μπήκε σε κοσμηματοπωλείο της Καλαμάτας και με τη χρήση σωματικής βίας, αφαίρεσε ένα κόσμημα, ενώ στη συνέχεια τράπηκε σε φυγή. Μετά από άμεση επέμβαση αστυνομικών της ομάδας ΔΙΑΣ ο δράστης εντοπίστηκε και συνελήφθη.

Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, ο συλληφθείς είχε διαπράξει- επιπλέον- και στις 28 Αυγούστου το πρωί, στην Καλαμάτα και στις 23 Αυγούστου στη Μεσσήνη, κλοπή σε κοσμηματοπωλεία, στην πρώτη περίπτωση ασκώντας σωματική βία, στη δεύτερη περίπτωση προσποιούμενος τον πελάτη.

Συνολικά, η αξία των κοσμημάτων που είχε κλέψει ξεπερνά τις 4.000 ευρώ. Ο 34χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Καλαμάτας, ο οποίος τον παρέπεμψε για να απολογηθεί στον ανακριτή.

(AΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ