Δεν έχει καθοριστεί ακόμη η ημερομηνία της νέας άφιξης του κλιμακίου της Τρόικας στην Λευκωσία - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΚΟΣΜΟΣ 

Δεν έχει καθοριστεί ακόμη η ημερομηνία της νέας άφιξης του κλιμακίου της Τρόικας στην Λευκωσία

Δεν έχει καθοριστεί ακόμα η ημερομηνία της έλευσης κλιμακίου της Τρόικας στην Λευκωσία, δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέφανος Στεφάνου, ο οποίος τόνισε ότι στόχος της κυβέρνησης είναι η αναδιάρθρωση της Αυτόματης Τιμαριθμικής Αναπροσαρμογής (ΑΤΑ) προς το δικαιότερο και όχι η κατάργησή της.

Ο κ. Στεφάνου είπε ότι η κυβέρνηση βρίσκεται σε διαβούλευση με την Τρόικα και πρόσθεσε ότι η έλευσή της θα εξαρτηθεί από την πορεία των διαβουλεύσεων.

Αναφερόμενος στη χθεσινή ανακοίνωση του υπουργείου Οικονομικών ότι το δημοσιονομικό έλλειμμα για το πρώτο εξάμηνο του 2012 βρίσκεται στο 3,1% και κληθείς να σχολιάσει τις προβλέψεις της τρόικα για 5,5% μέχρι το τέλος του χρόνου, ο κ. Στεφάνου είπε ότι «η δική μας εκτίμηση με τα σημερινά δεδομένα, χωρίς τη λήψη επιπρόσθετων μέτρων, είναι ότι το έλλειμμα θα κινηθεί περίπου στο 4,5%».

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ