Λάρισα: Εντοπίστηκε χειροβομβίδα σε θαλάσσια περιοχή - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΕΛΛΑΔΑ 

Λάρισα: Εντοπίστηκε χειροβομβίδα σε θαλάσσια περιοχή

Αναστάτωση προκάλεσε χθες στον Αγιόκαμπο Λάρισας, ο εντοπισμός από λουόμενο μίας χειροβομβίδας η οποία βρισκόταν μέσα στην θάλασσα, λίγα μέτρα από την παραλία μόλις μέτρα (5 μέτρα από την ακτή και σε βάθος 2 μέτρων), από την παραλία στο ύψος της Σωτηρίτσας.

Η ανακάλυψη προκάλεσε την κινητοποίηση του Λιμενικού Σταθμού Αγιοκάμπου , που απέκλεισε την περιοχή και έλαβε προληπτικά μέτρα για την προστασία των παραθεριστών.

Η χειροβομβίδα, παρότι αμυντικού τύπου, δεν φάνηκε να είναι επικίνδυνη καθώς σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, είναι άδεια αφού ο κάτοχός της, προτού απαλλαγεί από αυτή αφαίρεσε την εκρηκτική ύλη και την περόνη.

Σχετικά ενημερώθηκε η Ναυτική Διοίκηση Αιγαίου, η οποία και θα επιληφθεί της ανάσυρσης της χειροβομβίδας και θα προβεί σε προληπτικό έλεγχο της περιοχής, η οποία εξακολουθεί να μένει αποκλεισμένη.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ