Σάμος: Άρχισε η 7η Πανελλήνια Συνάντηση Φουσκωτών Σκαφών - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΕΛΛΑΔΑ 

Σάμος: Άρχισε η 7η Πανελλήνια Συνάντηση Φουσκωτών Σκαφών

Τα πρώτα φουσκωτά σκάφη έφτασαν χθες το βράδυ στον όρμο του Μαραθόκαμπου, όπου έγινε και η πρώτη εκδήλωση στα πλαίσια της 7ης Πανελλήνιας Συνάντησης Φουσκωτών Σκαφών, που πραγματοποιείται στη Σάμο.

Αρκετά σκάφη είχαν σταματήσει στη διαδρομή σε άλλα νησιά, καθώς οι ισχυροί άνεμοι τους εμπόδισαν να συνεχίσουν. Σήμερα το πρόγραμμα περιλαμβάνει προαιρετική δια θαλάσσης εκδρομή στην παραλία Σεϊτάνι, επίσκεψη και ξενάγηση στο παραδοσιακό ναυπηγείο στον Αγ. Ισίδωρο, Beach Party στην παραλία δίπλα στο λιμάνι (beach front), καθώς και παράλληλες εκδηλώσεις - events στον χώρο του beach party από συλλόγους και φορείς του Καρλοβάσου.

Η πανηγυρική είσοδος των σκαφών στο λιμάνι Καρλοβάσου θα γίνει στις 19:30μμ, ενώ στη συνέχεια θα αρχίσει η επίσημη μεγάλη εκδήλωση της 7ης Πανελλήνιας Συνάντησης Φουσκωτών Σκαφών στο λιμάνι. Παρουσία χορευτικών συγκροτημάτων με χορούς από την Σάμο, αλλά και από όλη την Ελλάδα, θα πραγματοποιηθεί νησιώτικη βραδιά στον χώρο του λιμανιού με ζωντανή μουσική.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ