Ρουμανία: Εγκατέλειψε το Τόκιο για μία ρουμανική κωμόπολη λόγω... Έρωτα - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΚΟΣΜΟΣ 

Ρουμανία: Εγκατέλειψε το Τόκιο για μία ρουμανική κωμόπολη λόγω... Έρωτα

Εγκατέλειψε μία από τις μεγαλύτερες πόλεις του κόσμου και την ασφάλεια ενός συνεχώς αναπτυσσόμενου οικονομικού και επιχειρηματικού περιβάλλοντος για να εγκατασταθεί σε μία κωμόπολη στη Ρουμανία, μία χώρα που τα τελευταία χρόνια κλυδωνίζεται από την οικονομική κρίση.

Κι όλα αυτά, λόγω ... έρωτα, αφού ο Τακάσι Κιμούρα βρήκε στο πρόσωπο μιας Ρουμάνας τη γυναίκα των ονείρων του και μητέρα των παιδιών του.

Το ζευγάρι ζει στο Πίτεσι, μία μικρή πόλη στη νότια Ρουμανία, μαζί με τα δύο παιδιά τους, το μεγαλύτερο εκ των οποίων, όπως λέει με υπερηφάνεια ο 35χρονος Γιαπωνέζος μιλά ήδη ρουμανικά, ιαπωνικά και αγγλικά.

Ως Γιαπωνέζος, ο Τακάσι Κιμούρα δεν θα μπορούσε παρά να είναι ιδιαίτερα εξοικειωμένος με τις νέες τεχνολογίες, τις οποίες και έχει «επιστρατεύσει» προκειμένου να διοικεί εξ αποστάσεως και με τη βοήθεια του διαδικτύου την εταιρεία συμβούλων επιχειρήσεων που διατηρεί στην Ιαπωνία.

Όπως λέει, επέλεξε να ζήσει στο Πίτεσι καθώς είναι ένα ιδανικό μέρος για να μεγαλώσει ένα παιδί, αλλά και για τον ίδιο.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ