Καβάλα: H αστυνομία αναζητά το δολοφόνο του 77χρονου στον Ακροπόταμο Παγγαίου - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΕΛΛΑΔΑ 

Καβάλα: H αστυνομία αναζητά το δολοφόνο του 77χρονου στον Ακροπόταμο Παγγαίου

Σε αναζήτηση του δράστη, ή των δραστών, της δολοφονίας ενός 77χρόνου άντρα από τον Ακροπόταμο του Δήμου Παγγαίου Καβάλας, βρίσκονται από χθες το βράδυ οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας της Αστυνομικής Διεύθυνσης Καβάλας.

Ο άτυχος άντρας βρέθηκε από γείτονες μέσα στο σπίτι του, στο κέντρο του χωριού, φιμωμένος και δεμένος, ενώ έφερε τραύματα στο κεφάλι από αιχμηρό αντικείμενο.

Ο αστυνομικός διευθυντής Καβάλας, Αντώνης Μαλελίδης, τόνισε πως εξετάζονται όλα τα ενδεχόμενα και οι πτυχές της υπόθεσης, καθώς ο δράστης, ή οι δράστες, έψαξαν επιλεκτικά το σπίτι, χωρίς όμως ακόμα η αστυνομία να γνωρίζει τι ακριβώς έχει κλαπεί.

Σήμερα, η σωρός του 77χρονου πρόκειται να εξεταστεί από ιατροδικαστή, προκειμένου να εξακριβωθούν τα αίτια του θανάτου του άτυχου άντρα, ο οποίος φέρεται να εμπλέκονταν σε διάφορες υποθέσεις, τις οποίες ερευνά η αστυνομία.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ