Iταλός μηχανικός απήχθη στη Νιγηρία - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΚΟΣΜΟΣ 

Iταλός μηχανικός απήχθη στη Νιγηρία

Ένας Iταλός μηχανικός απήχθη «τις τελευταίες ημέρες» στην Κουάρα, στην κεντρο-δυτική Νιγηρία, ανακοίνωσε το ιταλικό υπουργείο Εξωτερικών. «Δεν γνωρίζουμε τους λόγους της απαγωγής του», δήλωσε εκπρόσωπος του υπουργείου και πρόσθεσε πως η ιταλική κυβέρνηση βρίσκεται σε επικοινωνία με την οικογένειά του μηχανικού και τις αρχές της Αμπούζα.

Το υπουργείο τόνισε πως παρακολουθεί με πολύ μεγάλη προσοχή και διακριτικότητα τη νέα αυτή απαγωγή ιταλού πολίτη, την οποία μετέδωσε το πρακτορείο Ansa.

Σύμφωνα με την ηλεκτρονική έκδοση της Corriere della Sera, ο μηχανικός που εργάζεται στην εταιρία Borini Prono με έδρα το Τορίνο απήχθη την Δευτέρα.

Τον Μάρτιο δύο όμηροι, ένας Ιταλός και ένας Βρετανός, σκοτώθηκαν στο Σοκότο της Νιγηρίας στη διάρκεια επιχείρησης για την απελευθέρωσή τους.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ