Αφγανιστάν: Ενοπλοι απήγαγαν πέντε άτομα, μέλη διεθνούς ανθρωπιστικής οργάνωσης - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΚΟΣΜΟΣ 

Αφγανιστάν: Ενοπλοι απήγαγαν πέντε άτομα, μέλη διεθνούς ανθρωπιστικής οργάνωσης

Πέντε άτομα, δυο αλλοδαπές και τρεις Αφγανοί οι οποίοι εργάζονταν για διεθνή ανθρωπιστική οργάνωση, έπεσαν χθες θύματα απαγωγής από ενόπλους στην επαρχία Μπανταχσάν του βορειοανατολικού Αφγανιστάν, δήλωσε αξιωματούχος στην Καμπούλ.

Σύμφωνα με τον Αμπντούλ Μαρούφ Ραζέχ, εκπρόσωπο του κυβερνήτη της επαρχίας, «μια Αφρικανή και μια Ευρωπαία που εργάζονταν για την οργάνωση Med Air, ταξίδευαν μαζί με τρεις αφγανούς διερμηνείς από την περιοχή Γιαφτάλ στην περιοχή Ραγκεστάν για να επισκεφτούν μια κλινική όταν απήχθησαν από τους ενόπλους. Οι πέντε ταξίδευαν με γαϊδούρια καθώς ο δρόμος είχε καταστραφεί από πλημμύρες».

Ο ίδιος εκπρόσωπος, ο οποίος θεωρεί υπεύθυνες τις συμμορίες που προβαίνουν σε απαγωγές για λύτρα, ενω πρόσθεσε ότι οι όμηροι ίσως οδηγήθηκαν στην περιοχή Σαχρ-ε-Μποζόργκ της επαρχίας αυτής.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ