ΗΠΑ: Ουδεμία σοβαρή τρομοκρατική απειλή υφίσταται κατά της διάσκεψης του ΝΑΤΟ, λέει το FBI - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΚΟΣΜΟΣ 

ΗΠΑ: Ουδεμία σοβαρή τρομοκρατική απειλή υφίσταται κατά της διάσκεψης του ΝΑΤΟ, λέει το FBI

Ουδεμία σοβαρή τρομοκρατική απειλή υφίσταται για τη διάσκεψη της Ατλαντικής Συμμαχίας που θα διεξαχθεί την Κυριακή και τη Δευτέρα στο Σικάγο, ανακοίνωσε η αμερικανική ομοσπονδιακή αστυνομία (FBI) η οποία ωστόσο τελεί υπό πλήρη ετοιμότητα.

«Προφανέστατα στον κόσμο αυτό μετά την 11η Σεπτεμβρίου, το Σικάγο θεωρείται στόχος για τους τρομοκράτες», ανέφερε σε δηλώσεις του ο πράκτορας Ρος Ράις.

«Είμαστε μια μεγάλη πόλη. Είμαστε μια πλατφόρμα μεταφορών. Είμαστε μια οικονομική πλατφόρμα και ο νυν πρόεδρος των ΗΠΑ Μπαράκ Ομπάμα θεωρεί το Σικάγο πόλη του», πρόσθεσε.

Ωστόσο, υπογράμμισε «επί του παρόντος δεν υφίσταται καμιά σοβαρή απειλή κατά της διάσκεψης του ΝΑΤΟ. Θα παραμείνουμε σε συναγερμό προκειμένου να μην αλλάξει αυτό

Οι αρχηγοί κρατών και κυβερνήσεων σχεδόν 50 χωρών αναμένονται στις όχθες της λίμνης Μίσιγκαν για τη διάσκεψη αυτή.

Οι δυνάμεις της τάξης αναμένουν αρκετές χιλιάδες διαδηλωτές να συγκεντρωθούν στην πόλη για να μετάσχουν σε κινητοποιήσεις διαμαρτυρίας κατά του ΝΑΤΟ.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ