Αίγυπτος: το Κάρτερ αποστέλλει 22 παρατηρητές για τις προεδρικές εκλογές - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΚΟΣΜΟΣ 

Αίγυπτος: το Κάρτερ αποστέλλει 22 παρατηρητές για τις προεδρικές εκλογές

Το Κέντρο Κάρτερ, είναι μία Μη Κυβερνητική Οργάνωση που στόχο έχει την προώθηση της δημοκρατίας στον κόσμο.Έχει ιδρυθεί από τον πρώην πρόεδρο των ΗΠΑ Τζίμι Κάρτερ, έλαβε την έγκριση να στείλει 22 παρατηρητές για να παρακολουθήσουν την διεξαγωγή των προεδρικών εκλογών στην Αίγυπτο την επόμενη εβδομάδα, ανακοίνωσε σήμερα το Υπουργείο Εξωτερικών των ΗΠΑ.

«Το Κέντρο Κάρτερ έλαβε διαπίστευση από την κεντρική εφορευτική επιτροπή της Αιγύπτου για να επιθεωρήσει τις εκλογές», δήλωσε η εκπρόσωπος της αμερικανικής διπλωματίας Βικτόρια Νιούλαντ.

Σύμφωνα με την ίδια, οι 22 επιθεωρητές, προερχόμενοι από διαφορετικές 14 χώρες, «θα ενταχθούν σε μία αποστολή 80 επιθεωρητών. Θα βρίσκονται στη θέση τους λίγες ημέρες πριν τις εκλογές και θα παραμείνουν καθ' όλη τη διάρκεια των εκλογών».

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ