Τούρκία: Τρείς στρατιώτες σκοτώθηκαν σε μάχη με Κούρδους αντάρτες - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΚΟΣΜΟΣ 

Τούρκία: Τρείς στρατιώτες σκοτώθηκαν σε μάχη με Κούρδους αντάρτες

Τρεις τούρκοι στρατιώτες σκοτώθηκαν σήμερα σε μάχες με κούρδους αντάρτες του Εργατικού Κόμματος του Κουρδιστάν (PKK) στη νότια Τουρκία, έγινε γνωστό από επίσημες τοπικές πηγές.

Οι τρεις στρατιωτικοί σκοτώθηκαν στις 07:45 από «μέλη της αυτονομιστικής τρομοκρατικής οργάνωσης» (ΡΚΚ) ενώ συμμετείχαν σε μια επιχείρηση σε δασώδη περιοχή στα όρη Αμανός, στην επαρχία Χατάι.

Το πρακτορείο ειδήσεων Dogan μετέδωσε πως κατά τη σύγκρουση σκοτώθηκαν και τέσσερις αντάρτες του PKK, ενώ τραυματίσθηκε επίσης ένας στρατιώτης.

Μια μεγάλη επιχείρηση διεξάγεται στην περιοχή για να εντοπισθούν και να εξουδετερωθούν οι αντάρτες, σύμφωνα με ανακοίνωση που δημοσιοποιήθηκε στο Ίντερνετ από το γραφείο του κυβερνήτη.

Σε ένα άλλο επεισόδιο, ένας επαρχιακός ηγέτης του κυβερνώντος κόμματος AKP του πρωθυπουργού Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν πυροβολήθηκε και σκοτώθηκε αργά χθες έξω από την κατοικία του στο Σιρνάκ, κοντά στα σύνορα με το Ιράκ.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ