Ρέθυμνο: Εξιχνίαση 15 ληστειών, κλοπών και διαρρήξεων - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΕΛΛΑΔΑ 

Ρέθυμνο: Εξιχνίαση 15 ληστειών, κλοπών και διαρρήξεων

Εξιχνιάστηκαν δεκαπέντε περιπτώσεις ληστειών, κλοπών και διαρρήξεων στο Ρέθυμνο και σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος ενός 23χρονου Αλβανού και ενός 28χρονου Ρεθυμνιώτη για τα αδικήματα, στα οποία συμπεριλαμβάνονται και κατηγορίες για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας σε νεαρές κοπέλες.

Οι δύο, είναι ήδη προφυλακισμένοι για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε βάρος της 74χρονης Ελένης Πολιουδάκη, στην περιοχή Εσταυρωμένου που είχε συγκλονίσει την πόλη τον περασμένο Ιανουάριο.

Από την Αστυνομική Διεύθυνση Ρεθύμνου, σχηματίστηκε δικογραφία για ακόμα δύο πρόσωπα και συγκεκριμένα σε βάρος 23χρονης Ελληνίδας για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος και σε βάρος ενός 29χρονου αλλοδαπού για παρασιώπηση ανεύρεσης.

Όπως προέκυψε από σχετική έρευνα ο 23χρονος προφυλακισμένος, έχει επιτεθεί κατά το παρελθόν σε δώδεκα Ελληνίδες, νεαρής ηλικίας στην πόλη του Ρεθύμνου, από τις οποίες αφαιρούσε τηλεφωνικές συσκευές, προσωπικά είδη και χρηματικά ποσά, προχωρώντας παράλληλα σε ασελγείς πράξεις σε βάρος τους. Στη συνέχεια τα αντικείμενα που αφαιρούσε τα χρησιμοποιούσε ο ίδιος ή τα διέθετε προς πώληση μαζί με την 23χρονη σύζυγό του. Σε έρευνα που έγινε στην οικία της 23χρονης βρέθηκε και κατασχέθηκε μέρος των κλοπιμαίων, τα οποία αποδόθηκαν στους νόμιμους κατόχους τους, καθώς και μεγάλος αριθμός κινητών τηλεφώνων και δύο φορητοί ηλεκτρονικοί υπολογιστές, τα οποία είναι προϊόντα κλοπών και αναζητούνται οι νόμιμοι κάτοχοί τους. Οι δεκαπέντε περιπτώσεις ληστειών και διαρρήξεων σπιτιών, στην πόλη του Ρεθύμνου, αφορούν στο χρονικό διάστημα από 25-02-2011 έως και 20-03-2012.

Σύμφωνα με την αστυνομία, οι δύο άνδρες είχαν επίσης πραγματοποιήσει ληστεία σε βάρος δύο γυναικών και δύο κλοπές, σε βάρος άλλων δύο στο Ρέθυμνο, αφαιρώντας τους προσωπικά αντικείμενα, τηλεφωνικές και ηλεκτρονικές συσκευές, καθώς και χρηματικά ποσά. Μέρος των κλοπιμαίων βρέθηκαν, στο σπίτι όπου διέμενε ο 28χρονος.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ληστεία Ρέθυμνο διάρρηξη
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ