Κύπρος: Τύπος συνεχίζει να ασχολείται για τρίτη μέρα με τις μετεκλογικές εξελίξεις στην Ελλάδα - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΚΟΣΜΟΣ 

Κύπρος: Τύπος συνεχίζει να ασχολείται για τρίτη μέρα με τις μετεκλογικές εξελίξεις στην Ελλάδα

Με τις μετεκλογικές εξελίξεις στην Ελλάδα ασχολείται για τρίτη συνεχόμενη ημέρα ο Τύπος στην Κύπρο, αγωνιτας εμφανώς για την κρίση στην Ελλάδα και τις πι ματαιω προσπάθειες σχηματσμού κυβερνησηςΗ εφημρίδα «ΑΛΗΘΕΙΑ» έχει τίτλο «Παιχνίδι με την εντολή- Βαθαίνει η κρίση στην Ελλάδα» και σημειώνει ότι «οι εξελίξεις στην Αθήνα ανησυχούν την Λευκωσία».

Η «ΣΗΜΕΡΙΝΗ» μιλά για «θρίλερ για γερά νεύρα ο σχηματισμός κυβέρνησης» ενω σημειώνει ότι ο Α. Σαμαράς αναμένεται να κάνει κινήσεις , «αφού στελέχη του κόμματος του ζητούν να ξεκινήσει διάλογο με την κεντροδεξία, ως αντιστάθμισμα στα αριστερά ανοίγματα Τσίπρα».

Η «Χαραυγή» έχει τίτλο «ΘΡΙΛΕΡ» και γράφει ότι «το ΠΑΣΟΚ δεν αποκλείει πρωθυπουργό από τον ΣΥΡΙΖΑ». Σύμφωνα με την εφημερίδα μέχρι την Παρασκευή θα είναι ξεκάθαρο, αν η Ελλάδα θα οδηγηθεί σε νέες εκλογές.

Ο «Πολίτης» γράφει για «Παιχνίδια εντολής για τις νέες εκλογές» και προσθέτει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ «κάνει διαχείριση μιας νέας εκλογικής αναμέτρησης». Επίσης, αναφέρεται σε εκτιμήσεις διεθνών ΜΜΕ, τα οποία βλέπουν εκτός ευρώ την Ελλάδα

Ο «Φιλελεύθερος» έχει τίτλο «Καμία προοπτική για σχηματισμό κυβέρνησης». Επίσης κάνει λόγο για «εκβιασμό» Τσίπρα αναφορικά με την απόσυρση των δεσμεύσεων Βενιζέλου - Σαμαρά στην ΕΕ Τέλος ,κάνει λόγο για «Συναγερμό στις Βρυξέλλες», οι οποίες ανησυχούν για την κατάσταση στην Ελλάδα.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ