ΗΠΑ: Η Μισέλ Ομπάμα αποκλείει το ενδεχόμενο να ακολουθήσει τα βήματα του συζύγου της - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΚΟΣΜΟΣ 

ΗΠΑ: Η Μισέλ Ομπάμα αποκλείει το ενδεχόμενο να ακολουθήσει τα βήματα του συζύγου της

Η σύζυγος του προέδρου τον Ηνωμένων Πολιτειών Μισέλ Ομπάμα, απέκλεισε το ενδεχόμενο να είναι υποψήφια για την αμερικανική προεδρία, όταν ρωτήθηκε απο το παιδί ενός εργαζόμενου στον Λευκό Οίκο,
δηλώνοντας ότι είναι «πραγματικά δύσκολη και σημαντική δουλειά» να είσαι Πρόεδρος της μεγαλύτερης παγκόσμιας δύναμης.

Παράλληλα, η ίδια φαίνεται σίγουρη για την επανεκλογή του συζύγου της Μπαράκ Ομπάμα, ο οποίος ορκίστηκε Πρόεδρος των ΗΠΑ το 2009 και είναι υποψήφιος για μια δεύτερη θητεία στο Λευκό Οίκο στις προεδρικές εκλογές της 6ης Νοεμβρίου.

Απευθυνόμενη στον γιό του υπαλλήλου της, η κυρία Ομπάμα πρόσθεσε: «Πιστεύω πως όταν λήξουν οι θητείες του, θα κάνουμε άλλα σημαντικά πράγματα, γιατί υπάρχουν πολλοί τρόποι να φανεί κανείς χρήσιμος σε αυτή τη χώρα και στον κόσμο, ακόμα και αν δεν είσαι πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών».

Μέχρι σήμερα, η μοναδική «Πρώτη Κυρία» που θέλησε να διεκδικήσει την προεδρία των ΗΠΑ ήταν η Χίλαρι Κλίντον, η οποία, αφού παραιτήθηκε απο την προσπάθεια της αυτή, ανέλαβε επικεφαλής της αμερικανικής διπλωματίας στην κυβέρνηση του Μπαράκ Ομπάμα.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ