Κύπρος: Επιβεβλημένη η συνεργασία δημοσίου - ιδιωτικού τομέα για την ανάπτυξη - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΚΟΣΜΟΣ 

Κύπρος: Επιβεβλημένη η συνεργασία δημοσίου - ιδιωτικού τομέα για την ανάπτυξη

Την ανάγκη συνεργασίας του δημόσιου και ιδιωτικού τομέα, ώστε να δημιουργηθούν υποδομές και να βρεθεί χρηματοδότηση για την ανάπτυξη στην Κύπρο, τόνισε ο Κύπριος νομπελίστας Χριστόφορος Πισσαρίδης και πρόσθεσε ότι με αυτόν τον τρόπο, η κυβέρνηση δεν θα χρειαστεί να επιβάλει φόρους και να προχωρήσει σε δανεισμό.

Ο Χριστόφορος Πισσαρίδης μίλησε, χθες βράδυ, στη Λευκωσία, σε ανοικτή συζήτηση για την προώθηση της ανάπτυξης, που οργανώθηκε με πρωτοβουλία της Βρετανικής Υπάτης Αρμοστείας και τη συμμετοχή και του λόρδου δημάρχου του Σίτι του Λονδίνου, Ντέιβιντ Γούτον.

Στη συζήτηση συμμετείχε επίσης ο πρώην πρόεδρος της Δημοκρατίας Γιώργος Βασιλείου, ο οποίος χαρακτήρισε θαρραλέα τη δέσμευση της Κύπρου να μειώσει το έλλειμμά της σε 2,5% φέτος και μηδέν το 2013.

(ΑΠΕ - ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ