Η Ε.Ε. δεν θα άρει τις κυρώσεις στο Ιράν λόγω της έναρξης διαπραγματεύσεων - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΚΟΣΜΟΣ 

Η Ε.Ε. δεν θα άρει τις κυρώσεις στο Ιράν λόγω της έναρξης διαπραγματεύσεων

Δεν υπάρχουν βλέψεις να αμβλυνθούν οι κυρώσεις που αποφασίστηκε να επιβληθούν στο Ιράν ωσότου η Τεχεράνη κάνει βήματα για να συμμορφωθεί με τα αιτήματα της διεθνούς κοινότητας σε ό,τι αφορά το πυρηνικό πρόγραμμα της ισλαμικής δημοκρατίας, δήλωσε ο υπουργός Εξωτερικών της Δανίας, που ασκεί την κυλιόμενη προεδρία της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

«Νομίζω ότι θα ήταν πολύ επικίνδυνο να δημιουργήσουμε μια κατάσταση στην οποία λέμε στους Ιρανούς ότι θα μπορούσαμε να άρουμε εν μέρει τις κυρώσεις», δήλωσε ο ΥΠΕΞ Βίλι Σόντελ στους δημοσιογράφους ερωτηθείς εάν ορισμένες κυρώσεις θα μπορούσαν να αρθούν ενόσω διαρκούν οι διαπραγματεύσεις της ομάδας 5+1 με το Ιράν.

«Είναι παγκόσμιοι πρωταθλητές στο να κάνουν πολύ μακρές διαπραγματεύσεις να οδηγούν στο πουθενά», πρόσθεσε ο Δανός ΥΠΕΞ.

(ΑΠΕ - ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ