Με την ηγεσία της ΠΑΣΕΓΕΣ συναντήθηκε η Ντόρα Μπακογιάννη - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΠΟΛΙΤΙΚΗ 

Με την ηγεσία της ΠΑΣΕΓΕΣ συναντήθηκε η Ντόρα Μπακογιάννη

Συνάντηση με τους εκπροσώπους της ΠΑΣΕΓΕΣ είχε η πρόεδρος της Δημοκρατικής Συμμαχίας Ντόρα Μπακογιάννη, στα γραφεία του κόμματος.

Μετά το τέλος της συνάντησης, ο πρόεδρος της ΠΑΣΕΓΕΣ Τζανέτος Καραμίχας, τόνισε ότι ο πρωτογενής τομέας είναι βασικός πυλώνας ανάπτυξης για την οικονομία και ανέφερε πως παρουσίασε στην κ. Μπακογιάννη οκτώ προτάσεις, επισημαίνοντας ότι διαπίστωσε πολλά κοινά σημεία με την πρόεδρο της Δημοκρατικής Συμμαχίας.

Η κ. Μπακογιάννη χαρακτήρισε τις προτάσεις της ΠΑΣΕΓΕΣ ιεραρχημένες, υλοποιήσημες και με συγκεκριμένους στόχους. Επίσης, μίλησε για την ανάγκη ίδρυσης Ενιαίου Φορέα Διαχείρισης Υδάτων για τη χώρα και απηύθυνε έκκληση στην κυβέρνηση και την Αγροτική Τράπεζα προκειμένου να χρηματοδοτηθούν τώρα -και όχι μετά από τις εκλογές- οι αγρότες, για να σπείρουν, καθώς διαφορετικά δεν θα υπάρχουν καλλιέργειες του χρόνου.

(ΑΠΕ - ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ