Ο ΟΗΕ θα πρέπει να καταλογίσεις ευθύνες στους Τουρκοκύπριους αν δεν προσέλθουν στις συνομιλίες - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΚΟΣΜΟΣ 

Ο ΟΗΕ θα πρέπει να καταλογίσεις ευθύνες στους Τουρκοκύπριους αν δεν προσέλθουν στις συνομιλίες

Τα Ηνωμένα Έθνη πρέπει να καταλογίσουν ευθύνες στην τουρκοκυπριακή πλευρά, αν δεν προσέλθει στις διαπραγματεύσεις και αυτές διακοπούν τον Ιούλιο με την ανάληψη της προεδρίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης από την Κυπριακή Δημοκρατία, δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Στέφανος Στεφάνου.

Ο κ. Στεφάνου, μιλώντας το πρωί στο ΡΙΚ, σημείωσε ότι η θέση της ελληνοκυπριακής πλευράς είναι ξεκάθαρη. Θέλουμε και μπορούμε, ανέφερε, να συνεχίσουμε τις διαπραγματεύσεις με τον τρόπο που θέλει ο γενικός γραμματέας των Ηνωμένων Εθνών, με διασύνδεση των θεμάτων, ώστε να μεγιστοποιηθούν οι πιθανότητες εξεύρεσης νέων συγκλίσεων. Ωστόσο, τόνισε, ότι θα πρέπει να αναμένουμε τις αποφάσεις των Ηνωμένων Εθνών σε σχέση με τις συνομιλίες κατά την περίοδο της Κυπριακής Προεδρίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

(ΑΠΕ - ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ