Η πλειοψηφία των Γερμανών θέλουν να αποχωρήσουν τα στρατεύματα από το Αφγανιστάν - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΚΟΣΜΟΣ 

Η πλειοψηφία των Γερμανών θέλουν να αποχωρήσουν τα στρατεύματα από το Αφγανιστάν

Η πλειοψηφία των Γερμανών επιθυμεί την πρόωρη απόσυρση των γερμανικών στρατευμάτων από το Αφγανιστάν, σύμφωνα με δημοσκόπηση που δόθηκε σήμερα στη δημοσιότητα.

Η δημοσκόπηση του κρατικού τηλεοπτικού δικτύου ARD δείχνει ότι το 57% των Γερμανών θέλουν την απόσυρση των στρατευμάτων από το Αφγανιστάν πριν από την προγραμματισμένη ημερομηνία αποχώρησης το 2014.

Μόνο το 26% απάντησε ότι η κυβέρνηση της καγκελαρίου Μέρκελ θα πρέπει να παραμείνει πιστή στην προγραμματισμένη ημερομηνία αποχώρησης.

Η δημοσκόπηση ακολουθεί την έκκληση πριν από λίγες ημέρες του Αφγανού προέδρου Χαμίντ Καρζάι να εγκαταλείψουν οι ΝΑΤΟϊκές δυνάμεις την χώρα ως το 2013.

Σε επίσκεψή της στο Αφγανιστάν πριν από λίγες μέρες, η Μέρκελ επιβεβαίωσε την πρόθεση του Βερολίνου να παραμείνουν τα στρατεύματα στο Αφγανιστάν μέχρι το 2014.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ