Προφυλακιστέοι κρίθηκαν οι επτά κατηγορούμενοι για την υπόθεση του ΙΚΑ - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΕΛΛΑΔΑ 

Προφυλακιστέοι κρίθηκαν οι επτά κατηγορούμενοι για την υπόθεση του ΙΚΑ

Στις φυλακές Κορυδαλλού θα οδηγηθούν και οι επτά κατηγορούμενοι στην υπόθεση της απάτης σε βάρος του ΙΚΑ, μετά τις απολογίες τους ενώπιον του 4ου Ειδικού Ανακριτή.

Οι πέντε γυναίκες υπάλληλοι του ΙΚΑ Καλλιθέας και οι σύζυγοι δύο εξ αυτών κρίθηκαν με την σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα προφυλακιστέοι μετά τις εξηγήσεις που έδωσαν για τις τέσσερις κακουργηματικού βαθμού κατηγορίες, οι οποίες απαγγέλθηκαν για την υπόθεση.

Οι γυναίκες φέρονται να αποδέχθηκαν ενώπιον του ανακριτή το μερίδιο ευθύνης που τους αναλογεί και σύμφωνα με πληροφορίες δήλωσαν πρόθεση να επιστρέψουν μερίδιο της ζημιάς, που προκάλεσαν στον ασφαλιστικό φορέα.

Οι σύζυγοι των δύο υπαλλήλων φέρονται να δήλωσαν, απολογούμενοι, πως δεν είχαν γνώση για τις ενέργειες που έκαναν οι κατηγορούμενες, ενώ τόνισαν πως είναι έκπληκτοι για όσα δημοσιοποιήθηκαν σχετικά με τις συζύγους τους.

Πηγή: (ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ