Πήρε απαντήσεις από τον Άσαντ ο Κόφι Ανάν - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΚΟΣΜΟΣ 

Πήρε απαντήσεις από τον Άσαντ ο Κόφι Ανάν

Ο Κόφι Άναν, απεσταλμένος του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών και του Αραβικού Συνδέσμου για τη Συρία, έλαβε μια απάντηση από τον πρόεδρο της χώρας αυτής Μπασάρ αλ Άσαντ μετά τις προτάσεις που του υπέβαλε, αλλά εξακολουθούν να υφίστανται ερωτήματα και ζητεί να του δοθούν διευκρινίσεις, είπε ένας εκπρόσωπός του σήμερα.

«Ο κοινός ειδικός απεσταλμένος (ΚΕΑ) για τη Συρία, Κόφι Άναν, έλαβε πλέον μια απάντηση από τις συριακές αρχές. Ο ΚΕΑ έχει ερωτήσεις και ζητεί απαντήσεις», ανέφερε ο εκπρόσωπος Άχμαντ Φάουζι σε μια σύντομη ανακοίνωση από το γραφείο του Άναν στη Γενεύη.

«Όμως δοθείσης της σοβαρής και τραγικής κατάστασης στο πεδίο, όλοι πρέπει να συνειδητοποιήσουν ότι ο χρόνος έχει κεφαλαιώδη σημασία. Όπως είπε [κατά την περιοδεία του] στην περιοχή, αυτή η κρίση δεν μπορεί να επιτραπεί να παρατείνεται», πρόσθεσε.

(ΑΠΕ - ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ