Βραζιλία: Στο νοσοκομείο ο πρώην πρόεδρος Λούλα ντα Σίλβα - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΚΟΣΜΟΣ 

Βραζιλία: Στο νοσοκομείο ο πρώην πρόεδρος Λούλα ντα Σίλβα

Ο πρώην πρόεδρος της Βραζιλίας (2003-2010) Λουίς Ινάσιου Λούλα ντα Σίλβα, ο οποίος υποβάλλεται σε θεραπεία για την αντιμετώπιση του καρκίνου που τον είχε προσβάλει στο λάρυγγα, εισήχθη χθες σε νοσοκομείο στο Σάου Πάουλου με πυρετό εξαιτίας «πνευμονικής μόλυνσης».

Ο Λούλα, 66 ετών, θα νοσηλευτεί για μερικές ημέρες. Του χορηγήθηκαν αντιβιοτικά, σύμφωνα με τους θεράποντες ιατρούς στο νοσοκομείο που εισήχθη.

Οι κύκλοι χημειοθεραπείας και ακτινοθεραπείας στους οποίους υποβλήθηκε ο Λούλα ολοκληρώθηκαν την 17η Φεβρουαρίου. Οι γιατροί θα αναλύσουν για ένα μήνα την πρόοδο της θεραπείας στην οποία υποβάλλεται για τον καρκίνο που διαγνώστηκε τον Οκτώβριο και ο οποίος βρίσκεται σε ύφεση.

Ο πρώην πρόεδρος, ο πρώτος κεντροαριστερός ηγέτης της χώρας, εγκατέλειψε την εξουσία με δημοτικότητα-ρεκόρ 80% αφού ολοκλήρωσε δύο διαδοχικές θητείες.

(ΑΠΕ -ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ