Συρία: 62 πτώματα εντοπίστηκαν κοντά στη Χομς - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΚΟΣΜΟΣ 

Συρία: 62 πτώματα εντοπίστηκαν κοντά στη Χομς

Σύροι ακτιβιστές ανέφεραν σήμερα ότι εντοπίστηκαν τα πτώματα τουλάχιστον 62 ανθρώπων κοντά στην πολιορκημένη πόλη Χομς, όμως η ταυτότητα των θυμάτων δεν έχει διευκρινιστεί.

Σύμφωνα με ορισμένους ακτιβιστές, πρόκειται για ολόκληρες οικογένειες από τη συνοικία Μπάμπα Αμρ που απήχθησαν ενώ προσπαθούσαν να φύγουν από την περιοχή, η οποία βομβαρδίζεται ανηλεώς εδώ και τρεις εβδομάδες.

«Χθες το βράδυ σε ένα σημείο ελέγχου σταμάτησαν τις οικογένειες που έφευγαν από το Μπάμπα Αμρ και απήγαγαν 62 άτομα. Σήμερα το πρωί βρέθηκαν τα πτώματά τους σε μια περιοχή που παραμένει πιστή στον Μπασάρ αλ-Άσαντ», είπε ο Αμπού Μπάκερ.

Άλλοι ακτιβιστές ωστόσο υποστήριξαν ότι πρόκειται για Αλαουίτες, μέλη δηλαδή της θρησκευτικής μειονότητας στην οποία ανήκει και ο ίδιος ο πρόεδρος της Συρίας.

(ΑΠΕ -ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ