Αντίδραση για την εισήγηση κατάργησης των εισφορών προς τα επιμελητήρια - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΕΛΛΑΔΑ 

Αντίδραση για την εισήγηση κατάργησης των εισφορών προς τα επιμελητήρια

Έντονη είναι η αντίδραση του Βιοτεχνικού κόσμου της Θεσσαλονίκης αναφορικά με την εισήγηση για την κατάργηση της υποχρεωτικής εγγραφής των επιχειρήσεων στα επιμελητήρια και της εισφοράς προς αυτά, όπως προκύπτει από σημερινή ανακοίνωση του ΒΕΘ.

«Όσοι κάνουν προτάσεις στην Τρόικα περί επιχειρηματικότητας καλά θα κάνουν να ασχολούνται με τα του οίκου τους και να μην συμβάλουν στη συρρίκνωση του επιμελητηριακού θεσμού, που αυτές τις δύσκολες ώρες, μπορεί να συμβάλει τα μέγιστα για την επιχειρηματικότητα», τονίζει ο πρόεδρος του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, Παναγιώτης Παπαδόπουλος.

Μεταξύ άλλων ο Παναγιώτης Παπαδόπουλος χαρακτηρίζει «κατάπτυστη» την πρόταση και αναφέρει ότι «τέτοιου τύπου τοποθετήσεις, όπως αυτές που προκύπτουν από τη μελέτη του ΣΕΒ «Επιχειρηματικότητα Χωρίς Εμπόδια», έχουν ως στόχο την εξόντωση των μικρομεσαίων επιχειρηματιών που προσπαθούν με νύχια και δόντια να κρατηθούν στη ζωή».

(ΑΠΕ - ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ