Γκρούεφσκι: Επιθυμεί αύξηση του όγκου του εμπορίου με την Τουρκία στο 1 δισ. δολάρια - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΚΟΣΜΟΣ 

Γκρούεφσκι: Επιθυμεί αύξηση του όγκου του εμπορίου με την Τουρκία στο 1 δισ. δολάρια

Αύξηση του όγκου των εμπορικών ανταλλαγών μεταξύ της χώρας του και της Τουρκίας στο 1 δισ. δολάρια από 400 εκατ. που είναι σήμερα, στα αμέσως επόμενα χρόνια, επιθυμεί ο πρωθυπουργός της ΠΓΔΜ Νίκολα Γκρούεφσκι.

Μιλώντας χθες το βράδυ σε δείπνο που παρέθεσε προς τιμήν του ο κυβερνήτης της επαρχίας της Προύσας, στη νοτιοδυτική Τουρκία Σαμπαχετίν Χαρπούτ, ο Νίκολα Γκρούεφσκι, ο οποίος πραγματοποιεί επίσκεψη στην Τουρκία, υπογράμμισε την ανάγκη ενίσχυσης των διμερών εμπορικών σχέσεων.

«Οι πολιτικές μας σχέσεις με την Τουρκία είναι εξαιρετικές, όπως και οι οικονομικές. Ωστόσο, θα πρέπει να ενισχύσουμε τους εμπορικούς δεσμούς μας και να αυξήσουμε τον όγκο του εμπορίου στο επίπεδο του ενός δισ. δολαρίων» είπε χαρακτηριστικά ο Νίκολα Γκρούεφσκι.

Από την πλευρά του, ο κυβερνήτης της Προύσας εξέφρασε την ελπίδα πως η επίσκεψη του Νίκολα Γκρούεφσκι στην Τουρκία θα αποτελέσει την απαρχή μιας νέας δυναμικής στις σχέσεις μεταξύ των δύο χωρών.

(ΑΠΕ - ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ