Μόνιμη Ελληνική Αντιπροσωπεία στην ΕΕ: Προκήρυξε 32 θέσεις Εμπειρογνωμόνων - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΕΛΛΑΔΑ 

Μόνιμη Ελληνική Αντιπροσωπεία στην ΕΕ: Προκήρυξε 32 θέσεις Εμπειρογνωμόνων

Σε νέα προκήρυξη για την πλήρωση 32 θέσεων Εθνικών Εμπειρογνωμόνων στην Ευρωπαϊκή Ένωση, προχώρησε η Μόνιμη Ελληνική Αντιπροσωπεία στην ΕΕ, σύμφωνα με εγκύκλιο του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης.

Σημειώνεται ότι οι προθεσμίες υποβολής των υποψηφιοτήτων για εννέα θέσεις λήγουν στις 24 Φεβρουαρίου και για τις υπόλοιπες είκοσι τρεις, στις 23 Μαρτίου.

Όπως αναφέρεται στην εγκύκλιο, οι εθνικοί εμπειρογνώμονες κατά κανόνα αποσπώνται από τις δημόσιες υπηρεσίες των κρατών μελών της ΕΕ και ως εκ τούτου η συντριπτική τους πλειονότητα είναι δημόσιοι υπάλληλοι σε κρατικό, περιφερειακό ή τοπικό επίπεδο. Εκτός από τους δημοσίους υπαλλήλους, μπορούν επίσης να αποσπαστούν στην Επιτροπή και εμπειρογνώμονες από διεθνείς οργανισμούς, από πανεπιστήμια και ερευνητικά κέντρα καθώς και από οργανισμούς που υπάγονται στον δημόσιο τομέα.

Οι ενδιαφερόμενοι, σύμφωνα με τους κανονισμούς της Επιτροπής και του Συμβουλίου της ΕΕ περί Εθνικών Εμπειρογνωμόνων, οφείλουν να υποβάλουν την αίτησή τους αποκλειστικά μέσω των μονίμων αντιπροσωπειών των κρατών- μελών, βάσει ειδικού εντύπου στην αγγλική, γαλλική ή γερμανική γλώσσα.

Στην περίπτωση που το ίδιο πρόσωπο ενδιαφέρεται για την κάλυψη περισσοτέρων της μιας θέσεων, τότε απαιτείται η σύνταξη χωριστών βιογραφικών σημειωμάτων κι όχι η αναγραφή όλων των θέσεων σε ένα έντυπο.

Οι ενδιαφερόμενοι πρέπει να αποστείλουν τις αιτήσεις τους στην ηλεκτρονική διεύθυνση της Μόνιμης Αντιπροσωπείας (admin@rp-grece.be), ενώ για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφθούν την ιστοσελίδα του υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης (ydmed.gov.gr).

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ