Ο δήμαρχος Ευρώτα ζητά ένταξη των ΟΤΑ στο πολυνομοσχέδιο για τη ρύθμιση οφειλών - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΕΛΛΑΔΑ 

Ο δήμαρχος Ευρώτα ζητά ένταξη των ΟΤΑ στο πολυνομοσχέδιο για τη ρύθμιση οφειλών

Επιστολή παρέμβαση στον υπουργό Εσωτερικών Πάρη Κουκουλόπουλο και κοινοποίηση αυτής στον πρόεδρο της ΚΕΔΕ δήμαρχο Καλλιθέας Κ. Ασκούνη, έστειλε ο δήμαρχος Ευρώτα Γιάννης Γρυπιώτης, ζητώντας να ενταχθούν οι Ο.Τ.Α. στο πολυνομοσχέδιο για τη ρύθμιση οφειλών.

Συγκεκριμένα, στην επιστολή μεταξύ άλλων αναφέρει ο δήμαρχος Ευρώτα Γιάννης Γρυπιώτης ότι, «όπως γνωρίζετε και θα έχετε διαπιστώσει, αν και οι Δήμοι βρίσκονται εγγύτερα στους πολίτες προσφέροντας σημαντικό έργο, εντούτοις εν μέσω της πρωτοφανούς κρίσης και της ιεράρχησης πληρωμών των νοικοκυριών, είναι τελευταίοι στην επιλογή τους. Αποτέλεσμα είναι να υπάρχουν συσσωρεμένα χρέη».

Ο δήμαρχος υπογραμμίζει πως, «εν όψει, του πολυνομοσχεδίου, είναι αναγκαίο να συμπεριληφθούν στις ρυθμίσεις και οι ΟΤΑ, για να μπορέσουν οι οφειλέτες του να ανταποκριθούν στις πληρωμές τους» Και προσθέτει ότι, '«θα παρατηρούσα επί πλέον ότι θα πρέπει να τροποποιηθεί η διάταξη των δόσεων από 60 σε 80, καθώς επίσης να μειωθούν στο ελάχιστο οι προσαυξήσεις'».

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ