ΟΣΑ ΦΕΡΝΕΙ Ο ΑΝΕΜΟΣ - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΚΟΣΜΟΣ 

ΟΣΑ ΦΕΡΝΕΙ Ο ΑΝΕΜΟΣ

ΟΣΑ ΦΕΡΝΕΙ Ο ΑΝΕΜΟΣ

Κούκλες Μπάρμπι οι αδελφές Καρντάσιαν - Λος Άντζελες (Ρόιτερς)

Η πιο διάσημη κούκλα στον κόσμο θα αποκτήσει τρεις επώνυμες φίλες: τις αδελφές Καρντάσιαν, Κιμ, Κλόε και Κόρτνι, γνωστές από το τηλεοπτικό ριάλιτι σόου.

Σύμφωνα με χθεσινό δημοσίευμα του περιοδικού US Weekly, το οποίο επικαλείται ανώνυμη πηγή, οι πρωταγωνίστριες του αμερικανικού τηλεοπτικού σόου «Keeping Up with the Kardashians», θα γίνουν Μπάρμπι στην επόμενη παρτίδα της διάσημης κούκλας που θα κυκλοφορήσει σε περιορισμένο αριθμό.

«Οι κούκλες θα έχουν τις διαστάσεις των αδελφών Καρντάσιαν και μπορεί να φοράνε και ρούχα που έχουν σχεδιάσει οι αδελφές», δήλωσε η πηγή.

Η κατασκευάστρια εταιρία της Μπάρμπι Mattel αρνήθηκε να σχολιάσει λέγοντας ότι ποτέ δεν σχολιάζει «φήμες για τα προϊόντα της».

Όμως η ίδια η Μπάρμπι, η οποία τα τελευταία 50 χρόνια έχει 'υποδυθεί διάφορους ρόλους', έγραψε σε μήνυμά της στο Twitter, με ημερομηνία 1η Ιανουαρίου, ότι έχει έναν νέο ρόλο να παίξει.

«Είμαι τόσο ενθουσιασμένη που μπορώ να μοιραστώ την απόφασή μου για την Νέα Χρονιά με εσάς κούκλες! Θα πραγματοποιήσω ένα όνειρο που είχα πάντα. . .να γίνω σχεδιάστρια μόδας», έγραψε η Μπάρμπι.

Η Κιμ Καρντάσιαν έγινε πρωτοσέλιδο πέρυσι με τον φανταχτερό τηλεοπτικό γάμο της με τον παίκτη του μπάσκετ Κρις Χάμφρις, και το διαζύγιό της 72 μέρες αργότερα.

----------------------------------------------------------------------------------------------

Χουντίνι στο Μπρόντγουεϊ ο Χιου Τζάκμαν - Νέα Υόρκη (Γερμ.Πρακτ.)

Ο ηθοποιός Χιου Τζάκμαν πρόκειται να πρωταγωνιστήσει σε ένα νέο μιούζικαλ που θα ανέβει του χρόνου στο Μπρόντγουεϊ και θα έχει ως θέμα την ζωή του διάσημου μάγου Χουντίνι, όπως ανακοινώθηκε χθες Τετάρτη.

Ο Τζάκμαν, του οποίου η πρόσφατη συναυλία στο Μπρόντγουεϊ απέφερε σχεδόν 11 εκατομμύρια δολάρια μέσα σε έξι εβδομάδες, δήλωσε ότι ο ρόλος αυτός θα είναι το αποκορύφωμα του έργου του μέχρι σήμερα.

«Με μάγευε η ζωή του Χάρι Χουντίνι από τότε που ήμουν νέος και με πολλούς τρόπους προετοιμαζόμουν για αυτό τον ρόλο όλη τη ζωή μου», δήλωσε ο 43χρονος πρωταγωνιστής της ταινίας X-Men, ο οποίος χαρακτηρίστηκε 'Ο Πιο Σέξι Άνδρας' από το περιοδικό People το 2008.

Ο Τζάκμαν, ο οποίος έχει βραβευτεί με Τόνι για τον ρόλο του στο μιούζικαλ 'Ο Μάγος του Οζ', ελπίζει να επαναλάβει την επιτυχία αυτή με τον Χουντίνι, ο οποίος έχει τη στήριξη μιας από τις καλύτερες δημιουργικές ομάδες του χώρου.

Ο Άαρον Σόρκιν, σεναριογράφος της σειράς West Wing και της ταινίας The Social Network, γράφει το σενάριο, ενώ ο βραβευμένος με Όσκαρ και Γκράμι Στίβεν Σβαρτς θα υπογράφει την μουσική και ο βραβευμένος με Τόνι Τζακ Ο'Μπράϊεν τη σκηνοθεσία.

----------------------------------------------------------------------------------------------

Αρραβώνας για τον Τίμπερλεϊκ και την Μπίελ - Λος Άντζελες (Γερμ.Πρακτ.)

Ο ηθοποιός και τραγουδιστής Τζάστιν Τίμπερλεϊκ και η σύντροφός του, ηθοποιός Τζέσικα Μπίελ, αρραβωνιάστηκαν, όπως έγραψε χθες το περιοδικό με ειδήσεις από τον χώρο του θεάματος US Weekly.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο ηθοποιός της έκανε πρόταση στη διάρκεια των χριστουγεννιάτικων διακοπών τους στο χειμερινό θέρετρο Τζάκσον στο Γουαϊόμινγκ.

«Ο Τζάστιν γνωρίζει πόσο της αρέσει το σνόουμπορντ και το βουνό, επομένως ήταν το κατάλληλο μέρος», είπε στο περιοδικό ανώνυμη πηγή.

Ο 30χρονος Τίμπερλεϊκ και η 29χρονη Μπίελ είναι ζευγάρι από το 2007 παρότι είχαν χωρίσει για τρεις μήνες στις αρχές του 2011.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ