Κύπρος: Τον Φεβρουάριο η εκλογή νέας ηγεσίας στον ΔΗΣΥ - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΚΟΣΜΟΣ 

Κύπρος: Τον Φεβρουάριο η εκλογή νέας ηγεσίας στον ΔΗΣΥ

Στις 11 και 12 Φεβρουαρίου θα πραγματοποιηθεί το εκλογικό συνέδριο του Δημοκρατικού Συναγερμού (ΔΗΣΥ), στο οποίο θα εκλεγεί η νέα ηγεσία (πρόεδρος, αναπληρωτής πρόεδρος, αντιπρόεδροι και μέλη του Πολιτικού Γραφείου) του κόμματος.

Ο εκπρόσωπος τύπου του ΔΗΣΥ, Χάρης Γεωργιάδης, δήλωσε ότι, σύμφωνα με απόφαση που λήφθηκε σε χθεσινοβραδινή συνεδρίαση του Πολιτικού Γραφείου του κόμματος, οι υποψηφιότητες θα πρέπει να υποβληθούν μέχρι τις 17 Ιανουαρίου.

Σε ερώτηση, αν ο νέος πρόεδρος του κόμματος θα είναι και υποψήφιος για τις προεδρικές εκλογές του 2013, ο κ. Γεωργιάδης απάντησε ότι «ο νέος πρόεδρος θα έχει τον πρώτο λόγο και την πολιτική νομιμοποίηση να είναι υποψήφιος».

Σημείωσε, ωστόσο, ότι θα πρέπει να ακολουθηθεί η διαδικασία έγκρισης της υποψηφιότητας του από το Ανώτατο Συμβούλιο του κόμματος.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ