Πρoβλήματα αναμένονται στους εφοδιασμούς πλοίων απο τις κινητοποιήσεις των τελωνειακών - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΕΛΛΑΔΑ 

Πρoβλήματα αναμένονται στους εφοδιασμούς πλοίων απο τις κινητοποιήσεις των τελωνειακών

Προβλήματα στους εφοδιασμούς των πλοίων και στην εμπορευματική διακίνηση των προϊόντων, στα εμπορικά λιμάνια της χώρας, αναμένονται από σήμερα 07/12 έως 16/12, λόγω των κινητοποιήσεων που εξήγγειλε η Ομοσπονδία Τελωνειακών Υπαλλήλων Ελλάδας.

Οι στάσεις εργασίας σε όλες τις τελωνειακές μονάδες θα πραγματοποιούνται, από 05:00 έως 07:30 και από 15:30 έως 20:00.

Ανάμεσα στα αιτήματα των τελωνειακών είναι η καθιέρωση δυνατότητας απογευματινής υπερωριακής εργασίας, η πρόβλεψη αυξημένου ωρομισθίου για την αποζημίωση υπερωριακής απογευματινής εργασίας, νυκτερινής ή ημερήσιας Κυριακών και λοιπών εξαιρέσιμων ημερών κ.λ.π., η θεσμοθέτηση ενός ευέλικτου και άμεσου σε απόδοση συστήματος καταβολής στους τελωνειακούς υπαλλήλους των πρόσθετων δαπανών, στις οποίες υποβάλλονται για έξοδα κίνησης, σίτισης, επικοινωνίας κλπ, κατά τη διεκπεραίωση της εκτός τελωνειακών καταστημάτων προσφερόμενης εργασίας τους κ.α.

Η Ομοσπονδία Τελωνειακών Υπαλλήλων με επιστολή προς τον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης και υπουργό Οικονομικών Ευάγγελο Βενιζέλο ζητάει να εξαιρεθούν οι τελωνειακοί από την εργασιακή εφεδρεία.

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ