Ο εφιάλτης του παππού, ξεκίνησε όταν χτύπησε το κουδούνι! - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΕΛΛΑΔΑ 

Ο εφιάλτης του παππού, ξεκίνησε όταν χτύπησε το κουδούνι!

Τον εφιάλτη έζησε ένας 80χρονος, ο οποίος άνοιξε την πόρτα του σπιτιού του μόλις του χτύπησαν το κουδούνι, αλλά ο «επισκέπτης» του τον γρονθοκόπησε τον έσυρε μέσα στο σπίτι του, και τον έκλεψε..

Μόλις ο ηλικιωμένος άνοιξε, αντίκρισε μπροστά του έναν κουκουλοφόρο, ο οποίος άρχισε να τον γρονθοκοπεί και να τον βρίζει. Ο δράστης έπιασε τον παππού από τον λαιμό και χωρίς να τον λυπηθεί, τον έσυρε μέσα, απειλώντας τον για τη ζωή του.

Ο 83χρονος δεν αντιστάθηκε. Αναγκάστηκε να παραδώσει το πορτοφόλι του, το οποίο περιείχε 150 ευρώ, και διάφορα άλλα προσωπικά του έγγραφα και ζήτησε από τον ληστή, να τον αφήσει να ζήσει.

Ο δράστης βγήκε από το σπίτι και το έσκασε με τα πόδια. Οι έρευνες που ακολούθησαν για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του, δεν απέφεραν καρπούς...

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ