Δεν έχει καθοριστεί ημερομηνία για την άφιξη στην Ιταλία της αποστολής του ΔΝΤ, λέει εκπρόσωπός του - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΚΟΣΜΟΣ 

Δεν έχει καθοριστεί ημερομηνία για την άφιξη στην Ιταλία της αποστολής του ΔΝΤ, λέει εκπρόσωπός του

Το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ) ανακοίνωσε σήμερα ότι δεν έχει καθοριστεί ημερομηνία για την άφιξη στη Ρώμη μιας αποστολής που είναι επιφορτισμένη με την παροχή συμβουλών στην Ιταλία, η οποία αρχικά προβλεπόταν να μεταβεί στη χώρα αυτή στα τέλη Νοεμβρίου.

"Δεν έχω ημερομηνία", δήλωσε ο εκπρόσωπος του ΔΝΤ Τζέρι Ράις απαντώντας σε σχετική ερώτηση σε συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στην Ουάσινγκτον.

Το ΔΝΤ είχε ανακοινώσει στις 17 Νοεμβρίου ότι η αποστολή, η οποία συστάθηκε κατόπιν αιτήματος της ιταλικής κυβέρνησης, θα άρχιζε τις εργασίες της πριν από το τέλος του μήνα.

Ο Ράις προσέθεσε ότι ο διευθυντής του ΔΝΤ στην Ευρώπη, Ρεζά Μογαντάμ, συζήτησε χθες στις Βρυξέλλες "λεπτομέρειες" της αποστολής αυτής με τον Ιταλό πρωθυπουργό Μάριο Μόντι.

Ο Ράις διέψευσε εξάλλου άλλη μία φορά, όπως άλλωστε κάνει το ΔΝΤ καθημερινά από την Κυριακή, ότι γίνονται συνομιλίες για μια χρηματοδότηση της Ρώμης από το ΔΝΤ.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ