Συζήτηση για την ελληνική κρίση διοργανώνουν η ΕΠΟΚ σε συνεργασία με την Ελληνική Κοινότητα Μείζονος Μόντρεαλ - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΚΟΣΜΟΣ 

Συζήτηση για την ελληνική κρίση διοργανώνουν η ΕΠΟΚ σε συνεργασία με την Ελληνική Κοινότητα Μείζονος Μόντρεαλ

Η Ελληνοκαναδική Προοδευτική Οργάνωση Κεμπέκ (ΕΠΟΚ), σε συνεργασία με την Ελληνική Κοινότητα Μείζονος Μόντρεαλ, διοργανώνει, συζήτηση με θέμα: «Η Ελλάδα υπό το βάρος του Χρέους» την Κυριακή 27 Νοεμβρίου 4μ.μ στο Ελληνικό Κοινοτικό Κέντρο.

Τα θέματα που θα αναλυθούν από τους εισηγητές είναι : νέο πακέτο στήριξης, «κούρεμα» χρέους, δραχμή ή ευρώ, προοπτικές εξόδου από την κρίση, πολιτικό-κοινωνικά αίτια

Με κύριους ομιλητές τους γνωστούς οικονομολόγους-καθηγητές, δρα. Αναστάσιο Αναστασόπουλο, πανεπιστήμιο Concordia, δρα. Κυριάκο Ματζιορίνη, πανεπιστήμιο McGill, και τον Νίκο Παγώνη εκ μέρους της ΕΠΟΚ, η ενδιαφέρουσα εκδήλωση αναμένεται να απαντήσει σε πολλά ερωτήματα των Ελλήνων ομογενών, που αγωνιούν για το μέλλον της πατρίδας καθώς βομβαρδίζονται καθημερινά από τις αρνητικές ειδήσεις των μέσων ενημέρωσης.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ