Θεσσαλονίκη: Τοποθετήσεις στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου για τις πολιτικές εξελίξεις - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΠΟΛΙΤΙΚΗ 

Θεσσαλονίκη: Τοποθετήσεις στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου για τις πολιτικές εξελίξεις

Στις εξελίξεις στην κεντρική πολιτική σκηνή αναφέρθηκαν στις τοποθετήσεις τους οι επικεφαλής των παρατάξεων στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Θεσσαλονίκης.

Ο επικεφαλής της παράταξης «Ομάδα δημιουργίας για τη Θεσσαλονίκη» Κώστας Γκιουλέκας τόνισε ότι πρέπει να γίνουν άμεσα εκλογές και πρόσθεσε ότι η συμφωνία για κυβέρνηση αποτελεί μεταβατικό στάδιο και αναγκαίο κακό. Όπως είπε, η κυβέρνηση που θα προκύψει στερείται λαϊκής μονιμοποίησης και έχει συγκεκριμένο έργο, την εκτέλεση της δανειακής σύμβασης.

Ο Μιχάλης Κωνσταντινίδης από την παράταξη «Λαϊκή Συσπείρωση» επισήμανε ότι η είναι παραπλανητικό να χαρακτηρίζεται η κυβέρνηση μεταβατική, γιατί τα μέτρα που θα πάρει θα είναι στην «πλάτη μας» τα επόμενα 10 με 15 χρόνια και κάλεσε τον λαό και τη νεολαία να αντιδράσει.

Ο επικεφαλής του «Υπερκομματικού Δημοτικού Κινήματος Θεσσαλονικέων», Στέλιος Παπαθεμελής, σημείωσε ότι συγκροτείται «κυβέρνηση Βερολίνου» που θα ακολουθήσει την ίδια πολιτική με την προηγούμενη.

Ο Τριαντάφυλλος Μηταφίδης, επικεφαλής της παράταξης, «Θεσσαλονίκη-Ανοιχτή Πόλη» ανέφερε ότι δεν μπορούν να σώσουν τη χώρα αυτοί που την οδήγησαν στον γκρεμό

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ