Αίγυπτος: Έντεκα Ούγγροι τουρίστες νεκροί - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΚΟΣΜΟΣ 

Αίγυπτος: Έντεκα Ούγγροι τουρίστες νεκροί

Ένα δυστύχημα με λεωφορείο κοντά σε ένα δημοφιλές παραθαλάσσιο θέρετρο της Αιγύπτου είχε ως αποτέλεσμα τον θάνατο 11 Ούγγρων τουριστών και τον τραυματισμό 27, μετέδωσε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων MENA.

Το δυστύχημα συνέβη στα περίχωρα της πόλης Χουργκάντα στην Ερυθρά Θάλασσα, 250 μίλια νότια του Καΐρου, την ημέρα της μουσουλμανικής αργίας Έιντ ελ-Άντχα.

Σύμφωνα με αξιωματούχο της αστυνομίας, τον οποίο επικαλείται το Γαλλικό Πρακτορείο, το λεωφορείο ανετράπη, ωστόσο η ακριβής αιτία του δυστυχήματος δεν έχει διευκρινισθεί.

Ασθενοφόρα μετέφεραν τους τραυματίες σε νοσοκομεία και τοπικοί αξιωματούχοι επικοινώνησαν με την ουγγρική πρεσβεία προκειμένου να διευθετήσουν τον επαναπατρισμό των νεκρών, ανέφερε το ΜΕΝΑ.

Στο πλαίσιο των ερευνών για το δυστύχημα, οι αρχές επικοινώνησαν με την τουριστική εταιρία που είχε μισθώσει το λεωφορείο.

(ΑΠΕ-ΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ