Ευρωπαϊκή διάκριση για το νοσοκομείο Υγεία - iefimerida.gr
NEWSROOM IEFIMERIDA.GR
ΕΛΛΑΔΑ 

Ευρωπαϊκή διάκριση για το νοσοκομείο Υγεία

Κορυφαίος εργοδότης της Ευρώπης αναδείχθηκε το νοσοκομείο ΥΓΕΙΑ, καθώς κατέκτησε το πρώτο βραβείο στην κατηγορία "Employer of the year", σύμφωνα με τα τελικά αποτελέσματα του πανευρωπαϊκού διαγωνισμού «European Business Awards 2012/13».

Όπως ανακοινώθηκε, την αξιολόγηση των εταιρειών είχε αναλάβει η διεθνής κριτική επιτροπή των European Business Awards, στην οποία μετείχαν 150 σημαντικές προσωπικότητες του επιχειρηματικού κόσμου και του ακαδημαϊκού κλάδου πανευρωπαϊκά.

Στα εφετινά βραβεία συμμετείχαν περισσότερες από 15.000 επιχειρήσεις από 27 χώρες σε ολόκληρη την Ευρώπη.

H διευθύνουσα σύμβουλος του Ομίλου ΥΓΕΙΑ, Αρετή Σουβατζόγλου, σε δηλώσεις της ανέφερε μεταξύ άλλων ότι «η κορυφαία αυτή διάκριση αποτελεί ιδιαίτερη τιμή τόσο για εμάς όσο και για τη χώρα μας, καθώς καταφέραμε να αναδείξουμε την Ελλάδα σε ολόκληρη την Ευρώπη και μάλιστα στον τομέα των εργασιακών σχέσεων και του εργασιακού περιβάλλοντος που "δοκιμάζονται" στη δύσκολη εποχή που βιώνουμε».

«Οι εργαζόμενοί μας αποτελούν την "καρδιά" της επιχειρηματικής μας δράσης. Η διατήρηση -και μάλιστα αύξηση- των θέσεων εργασίας, οι επιπλέον παροχές -οικονομικές και μη- και κυρίως η αναγνώριση της προσφοράς των εργαζομένων, συνιστούν το τρίπτυχο της συνταγής», πρόσθεσε.

Ο θεσμός των European Business Awards, ο πιο προβεβλημένος και σημαντικός διαγωνισμός επιχειρηματικών βραβείων στην Ευρώπη, αναγνωρίζει και επιβραβεύει την επιχειρηματική αριστεία, τις καλές πρακτικές και την καινοτομία σε επιχειρήσεις που δραστηριοποιούνται σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση.

(ΑΜΠΕ)

Ακολουθήστε το στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, στο 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ Υγεία ευρωπαϊκή νοσοκομείο διάκριση
ΣΧΟΛΙΑΣΜΟΣ
Tο iefimerida.gr δημοσιεύει άμεσα κάθε σχόλιο. Ωστόσο δεν υιοθετούμε τις απόψεις αυτές καθώς εκφράζουν αποκλειστικά τον εκάστοτε σχολιαστή. Σχόλια με ύβρεις διαγράφονται χωρίς προειδοποίηση. Χρήστες που δεν τηρούν τους όρους χρήσης αποκλείονται.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ